Aktiviteter Kapstaden


Planerar du att resa till Sydafrika? Då är du säkert intresserad av aktiviteter Kapstaden. Här finns ett fantastiskt urval att välja mellan, det är egentligen bara restiden som begränsar hur många aktiviteter Kapstaden du hinner med. I Kapstadens centrum ligger sevärdheterna tätt. Longstreet´s livliga gata bjuder på en massa affärer och matställen. Waterfront vid hamnen erbjuder likaså shopping och restauranger. Ta båten till Robben Island eller Two Oceans Aquarium för att uppleva andra aktiviteter Kapstaden. Ta en tur i Table Mountain´s linbanor som ligger som en dramatisk bakgrund till stadskärnan.

Ett annat alternativ är att besöka Bo Kaap med sina färgglada hus och kullerstensgator. District Six Museum är också värt ett besök och som grundades 1994 till minne av den tvångförflyttning som ägde rum under apartheid. Läs mer om aktiviteter Kapstaden och upptäck andra sevärdheter.

Boende Kapstaden

Fler aktiviteter Kapstaden


TravelToAfrica erbjuder det mesta av aktiviteter Kapstaden. För den våghalsiga turisten kan man dyka med hajar eller snorkla med sälar, allt för den som älskar havet. Andra aktiviteter Kapstaden för den som vill stanna kvar i vattnet är surfing på våra fantastiska vågor. Eller så väljer du ett äventyrligt och skräddarsytt safari med kunniga guider. Här får du chansen att uppleva och se “the big five”, något som är få förunnat.

Vi fortsätter med andra aktiviteter Kapstaden. Vi arrangerar självklart även turer med svensktalande guide till exempelvis vindistrikten Stellanbosch och Franschoek eller varför inte kåkstaden Khaeylitsha. Du kan också välja en tur till Godahoppsudden, en annan fantasisk upplevelse du inte kommer att glömma och något du kan skryta om för dina vänner när du kommer hem.
Du ser, möjligheterna är oändliga när det gäller aktiviteter Kapstaden. Vill du veta mer så läs gärna mer på vår hemsida www.traveltoafrica.se eller kontakta oss via mail på info@traveltoafrica.se så berättar vi med stor inlevelse mer för dig.
Varmt välkommen!