Bed and breakfast Kapstaden


Har du bestämt dig för att åka till Sydafrika och närmare bestämt till Kapstaden? Grattis! Vi på TravelToAfrica erbjuder allt du kan tänka dig från Bed and breakfast Kapstaden till guidade turer, biluthyrning, sevärdheter, olika typer av safari och mycket annat du ges chansen att uppleva när du kommer för att besöka hjärtat av Sydafrika, nämligen Kapstaden. Just när det gäller Bed and breakfast Kapstaden vill vi erbjuda och tipsa om något utöver det vanliga. I sydafrika väljer många att bo på pitoreska och mysiga Guesthouse hotell och bed and breakfast kapstaden.

På Abington Manor- Fish Hoek erbjuder vi allt från dubbelrum med frukost och städning varjedag, familjerum med frukost och städning varje dag eller self catering lägenheter städning ingår en gång per vecka. Abington Manor är ett självklart val för våra återkommande gäster när det gäller Bed and breakfast Kapstaden. Nya gäster är självklart också hjärtligt välkomna!

Bed and breakfast Kapstaden

Abington Manor har Bed and breakfast Kapstaden


När du letar efter ett Bed and breakfast Kapstaden med hög standard så erbjuder vi olika priser. När det gäller Bed and breakfast Kapstaden så brukar maj-sep räknas som lågsäsong och högsäsong räknas mellan okt-april. Abington Manor ligger beläget bara några minuters promenad från Fish Hoek´s vackra vita sandstrand. Alla rum är renoverade med egen dusch och toalett. Kopplar av gör du i våra trevliga sällskapsutrymmen som erbjuder bl a både pool och jacuzzi. Vi vill tro att du kommer att trivas hos oss när du vill ha ett Bed and breakfast Kapstaden som sticker ut.

Vill du veta mer om vad vi erbjuder på Abington Manor så är du välkommen att läsa om Bed and breakfast Kapstaden på www.traveltoafrica.se där du också kan läsa om trevliga aktiviteter vi erbjuder våra gäster. Eller så mailer du oss på info@traveltoafrica.se
Vi ser fram emot att höras, varmt välkommen!