Boende fish hoek


Har du planer på att resa till Sydafrika och Kapstaden? Vi på TravelToAfrica erbjuder allt du kan tänka dig från boende fish hoek till guidade turer, biluthyrning, sevärdheter, olika typer av safari och mycket annat du ges chansen att uppleva när du kommer för att besöka hjärtat av Sydafrika, nämligen Kapstaden. Just när det gäller boende fish hoek vill vi erbjuda och tipsa om något utöver det vanliga. I sydafrika väljer många att bo på pitoreska och mysiga B&B och Guesthouse men såklart även hotell.

Med kunskap och erfarenhet har vi samlat på oss det allra bästa när du vill ha ett boende fish hoek. På Abington Manor- Fish Hoek bjuder vi på allt från dubbelrum med frukost och städning varje dag, familjerum med frukost och städning varje dag eller self catering lägenheter städning ingår en gång per vecka. Abington Manor är ett givet val för våra återkommande gäster när det gäller boende fish hoek. Nya gäster är självklart också varmt välkomna!

Boende fish hoek

Abington Manor med bästa boende fish hoek


Priserna skiljer sig mellan låg- och högsäsong när du söker boende fish hoek
När det gäller boende fish hoek så brukar maj-sep räknas som lågsäsong och högsäsong räknas mellan okt-april. Abington Manor ligger beläget bara några minuters promenad från Fish Hoek´s vackra vita sandstrand. Alla rum är renoverade med egen dusch och toalett. Koppla av i våra trevliga sällskapsutrymmen som erbjuder bl a både pool och jacuzzi. Vi är säker på att du trivs hos oss när du vill ha ett boende fish hoek.

Vill du veta mer om vad vi erbjuder på Abington Manor är du välkommen att läsa om boende fish hoek på www.traveltoafrica.se där du också kan läsa om aktiviteter vi erbjuder våra gäster. Eller så mailer du oss på info@traveltoafrica.se
Vi ser fram emot din kontakt, welcome!