Boende Kapstaden


Har du bestämt dig för att åka till Sydafrika och närmare bestämt till Kapstaden? Grattis! Vi på TravelToAfrica erbjuder allt du kan tänka dig från boende Kapstaden till guidade turer, biluthyrning, sevärdheter, olika typer av safari och mycket annat du ges chansen att uppleva när du kommer för att besöka hjärtat av Sydafrika, nämligen Kapstaden. Just när det gäller boende Kapstaden vill vi erbjuda och tipsa om något utöver det vanliga. I sydafrika väljer många att bo på pitoreska och mysiga B&B och Guesthouse men såklart även hotell.

Vi har med all den kunskap och erfarenhet vi samlat på oss valt ut det allra bästa när du vill ha ett boende kapstaden. På Abington Manor- Fish Hoek erbjuder vi allt från dubbelrum med frukost och städning varje dag, familjerum med frukost och städning varje dag eller self catering lägenheter städning ingår en gång per vecka. Abington Manor är ett självklart val för våra återkommande gäster när det gäller boende kapstaden. Nya gäster är självklart också hjärtligt välkomna!

Boende Kapstaden

Abington Manor erbjuder bästa boende Kapstaden


Beroende på när under året du söker boende kapstaden så erbjuder vi olika priser. När det gäller boende kapstaden så brukar maj-sep räknas som lågsäsong och högsäsong räknas mellan okt-april. Abington Manor ligger beläget bara några minuters promenad från Fish Hoek´s vackra vita sandstrand. Alla rum är renoverade med egen dusch och toalett. Kopplar av gör du i våra trevliga sällskapsutrymmen som erbjuder bl a både pool och jacuzzi. Vi vill tro att du kommer att trivas hos oss när du vill ha ett boende kapstaden.

Vill du veta mer om vad vi erbjuder på Abington Manor så är du välkommen att läsa om boende kapstaden på www.traveltoafrica.se där du också kan läsa om aktiviteter vi erbjuder våra gäster. Eller så mailer du oss på info@traveltoafrica.se
Vi ser fram emot din kontakt, varmt välkommen!