Guesthouse Capetown


Är ni på väg att boka resa till Sydafrika och letar ni efter ett gemytligt Guesthouse capetown? Vi på TravelToAfrica hjälper er med hela konceptet du kan tänka dig. Vi ordnar med alltifrån Guesthouse capetown till biluthyrning, guidade turer, olika safaris, olika typer av sevärdheter och mycket annat du vill att uppleva när du kommer för att besöka hjärtat av Sydafrika, närmare bestämt till Kapstaden. När det kommer till Guesthouse capetown kan vi erbjuda något utöver det sedvanliga. I sydafrika väljer många att bo på pitoreska och mysiga B&B och Guesthouse och likaså hotell. Gör du detsamma lovar vi att du inte kommer inte ångra dig.

Vi på TravelToAfrika, med vår unika erfarenhet, har samlat på oss och erbjuder det bästa när du söker Guesthouse capetown. På Abington Manor- Fish Hoek bjuder vi på allt från dubbelrum med frukost och städning varjedag, familjerum med frukost och städning varje dag eller self catering lägenheter städning ingår en gång per vecka. Abington Manor är det givna valet för våra återkommande gäster när det gäller Guesthouse capetown. Vi hälsar uppriktigt också nya gäster varmt välkomna!

Boende Kapstaden

Hitta rätt Guesthouse Capetown


Priset på Guesthouse capetown beror på låg- eller högsäsong.
När det gäller Guesthouse capetown räknas maj-sep som lågsäsong och högsäsong mellan okt-april. Abington Manor ligger några minuters promenad från Fish Hoek´s vackra vita sandstrand. Alla rum är renoverade med dusch och toalett. Kopplar av gör du i våra trevliga sällskapsutrymmen som erbjuder bl a både pool och jacuzzi. Du njuter och vi levererar det bästa av Guesthouse capetown.

På www.traveltoafrica.se hittar du mer spännande information där du också kan läsa om andra aktiviteter vi erbjuder våra gäster utöver Guesthouse capetown. Du är också välkommen att maila till oss på info@traveltoafrica.se för en mer personlig kontakt.
TravelToAfrikca ser fram emot din kontakt.
Väl mött och trevlig semester!