Guesthouse Kapstaden


Funderar ni på att resa till Sydafrika och letar ni efter ett gemytligt Guesthouse Kapstaden? Vi på TravelToAfrica erbjuder hela konceptet du kan tänka dig. Vi levererar alltifrån Guesthouse Kapstaden till biluthyrning, guidade turer, olika safaris, olika typer av sevärdheter och mycket annat du ges chansen att uppleva när du kommer för att besöka hjärtat av Sydafrika, närmare bestämt till Kapstaden. Då det gäller Guesthouse Kapstaden vill vi erbjuda och tipsa om något utöver det sedvanliga. I sydafrika väljer många att bo på pitoreska och mysiga B&B och Guesthouse och likaså hotell. Gör det du också, du kommer inte ångra dig.

Vi på TravelToAfrika har med vår unika erfarenhet samlat på oss valt ut smultronen när du söker Guesthouse Kapstaden. På Abington Manor- Fish Hoek bjuder vi på allt från dubbelrum med frukost och städning varjedag, familjerum med frukost och städning varje dag eller self catering lägenheter städning ingår en gång per vecka. Abington Manor är det givna valet för våra återkommande gäster när det gäller Guesthouse Kapstaden. Vi hälsar uppriktigt också nya gäster varmt välkomna!

Guesthouse Kapstaden

Vi erbjuder rätt Guesthouse Kapstaden


Prisbilden på Guesthouse Kapstaden är beroende på låg- eller högsäsong.
När det gäller Guesthouse Kapstaden räknas maj-sep som lågsäsong och högsäsong mellan okt-april. Abington Manor ligger några minuters promenad från Fish Hoek´s vackra vita sandstrand. Alla rum är renoverade med dusch och toalett. Kopplar av gör du i våra trevliga sällskapsutrymmen som erbjuder bl a både pool och jacuzzi. Känn gästfriheten och unna dig det bästa när du söker Guesthouse Kapstaden.

På www.traveltoafrica.se finns det mer intressant information där du också kan läsa om övriga aktiviteter vi erbjuder våra gäster utöver Guesthouse Kapstaden. Du är såklart lika välkommen att maila oss på info@traveltoafrica.se för en mer personlig kontakt.
Vi på TravelToAfrikca ser fram emot din kontakt.

Hoppas vi hörs och trevlig semester!