Svensk guide Capetown 


Resa till Sydafrika? Ta då också chansen att uppleva en resa med Svensk guide capetown. TravelToAfrica arrangerar Svensk guide capetown och kommer ta dig med på en oförglömlig tur genom landskapen. Vad sägs om att exempelvis besöka de kända vindistrikten Stellenbosch och Franschoek och varför inte kåkstaden Khaeylitsha när vi ändå erbjuder en Svensk guide capetown?!

Väljer du en halvdagstur med Svensk guiden capetown tar vi dig med till den kända kåkstaden, Khayelitsha, i Kapstaden med sina 500 000invånare. På Philani-kliniken får svarta kvinnor möjligheten till jobb, som f ö startades av den svenska barnläkaren Ingrid LeRoux. Vi gör också ett stopp på en lokal pub, släcker törsten och fortsätter med en promenad tillsammans med en lokal guide som tar oss med till den kåkstadens marknad och eventuellt ger oss möjligheten att komma hem till någon familj. Det är inte ovanligt att vi återser våra kunder följa med en Svensk guide capetown, ta välkommen du också!

Boende Kapstaden

Svensk guide capetown erbjuder även heldagstur


Heldagsturen med Svensk guide capetown tar er genom vindistrikten, med sina olika karaktärer av gårdar och med goda viner. Vi stannar till på restaurangen Le Petit Fer, i dalen Franschoek som blivit symbol som gourmetstaden. Mätta och belåtna provar vi ytterligare ett vin på en annan lokal vingård. På eftermiddagen är det dags att, genom fantastiskt natur, åka tillbaka till era boende. På Svensk guide capetown kommer du få de mest fantastiska historier berättade och något du tar med hem som ett minne för livet.

Vill du veta mer om Svensk guide capetown så är du välkommen att läsa på www.traveltoafrica.se där du också blir upplyst om andra trevliga aktiviteter vi erbjuder våra kunder. Du kan också maila du oss på info@traveltoafrica.se
Vi ser fram emot att berätta mer om Svensk guide Capetown, varmt välkommen!