Svensk guide Kapstaden


Planer på Sydafrika? Varför då inte ta chansen att uppleva en resa med Svensk guide Kapstaden. TravelToAfrica arrangerar Svensk guide Kapstaden och kommer ta dig med på en häpnadväckande tur. Vad sägs om att exempelvis besöka de kända vindistrikten Stellenbosch och Franschoek och varför inte kåkstaden Khaeylitsha när vi ändå har Svensk guide Kapstaden?!

Väljer du en halvdagstur med Svensk guiden Kapstaden tar vi dig med till den största kåkstaden, Khayelitsha, i Kapstaden med ca 500 000invånare. På Philani-kliniken får svarta kvinnor möjligheten till jobb, som f ö startades av den svenska barnläkaren Ingrid LeRoux. Vi besöker också en lokal pub för förfriskning och fortsätter därefter med en promenad tillsammans med en lokal guide som tar oss med till den lokala marknaden och kanske ger oss möjligheten att komma hem till någon familj. Missa inte möjligheten att följa med en Svensk guide Kapstaden, det lär bli ett minne för livet.

Boende Kapstaden

Svensk guide Kapstaden och heldagstur


Heldagsturen med Svensk guide Kapstaden bjuder med er genom vingårdarna, med sina olika karaktärer som gårdar och med fantasiska viner. Lunchen intar vi på en riktig favorit, Le Petit Ferm, i dalen Franschoek som blivit symbol som en äkta gourmetstad. Mätta och belåtna tar vi chansen att prova ytterligare ett vin på en annan lokal vingård. Framåt eftermiddagen är det dags att, genom fantastiskt natur, åka tillbaka till era boende och glädjas över resan vi nyss gjort. På Svensk guide Kapstaden kommer du få de mest fantastiska historier berättade och något du tar med hem som ett minne för livet.

Vill du veta mer om Svensk guide Kapstaden så är du välkommen att läsa på www.traveltoafrica.se där du också blir upplyst om andra trevliga aktiviteter vi erbjuder våra kunder. Du kan också maila du oss på info@traveltoafrica.se
Vi ser fram emot att berätta mer om Svensk guide Kapstaden, varmt välkommen!